Mozgásélmény szenioroknak Program Újratöltve

2020. szeptember 18.


Kedves Sporttársak! A nagy sikerre való tekintettel megújult formában folytatódik a Mozgásélmény szenioroknak Program. Április óta visszük el a mozgás örömét on-line tornáink segítségével a régebb óta fiatal korosztály otthonaiba 3 földrészen, 21 országban több mint 200 magyarországi városba. A sikeresen működő program 2020. szeptember 7-től megújul.

Hogy mi is ez a megújulás?

• Új oktatóval bővült a program Antal Miklós atléta, rekreációs és személyi edző, aerobik szakedző, Hungarian Fit-Ball Master Trainer, változatos tornákkal, a férfiakat megszólítva új oktatóként csatlakozott a programhoz. Kedd délutánonként vele lehet majd találkozni.

• Új órákkal jelentkezünk Az oktatók friss, ropogós tartalmakkal mozgatják majd át a program résztvevőit.

• Régi-új oktató reggel Kovács Kriszta mellett Tóth Miklósné Ágival is találkozhatnak a koránkelők. A délutáni tornákon túl, reggeli tornákkal is megörvendezteti majd a mozogni vágyókat.

• Pénteken ismétlünk Péntek délutánonként ismétlő órákkal jelentkezünk, egy-egy kedvelt órát hozunk vissza az órarendbe.

• Megújult grafikák Új külsővel, grafikával népszerűsítjük a programot.

A karantén időszak megszorításai, a pandémia okozta félelem és bizonytalanság sok idős embert kényszerít az otthonmaradásra. A rendszeres mozgásnak és sportolásnak kiemelt szerepe van az idősebb korosztály egészségégmegőrzésének szempontjából, ebben továbbra is segít a jelenlegi helyzetben a Mozgásélmény szenioroknak Program.

Változatlan időpontokban reggel 8 és délután 16 órakor, megújult tartalmakkal várunk minden mozogni vágyót. Az órák továbbra is csak a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon érhetőek el a megadott időpontokban.

Október 1-én az Idősek Világnapján pedig egész napos on-line sportprogrammal várjuk a mozogni vágyókat a https://masport.hu/mozgaselmeny-szenioroknak/ oldalon

Kérjük tájékoztassák tagjaikat, partnereiket, tagszervezeteiket, családtagjaikat a Mozgásélmény szenioroknak Program újdonságairól, hogy minél többen tudjanak csatlakozni és otthonukban velünk mozogni!

A jó cél érdekében remélt segítő együttműködésüket köszönöm, jó egészséget kívánok!

Sporttársi üdvözlettel:
Salga Péter s.k. főtitkár