Közgyűlési meghívó - 2020.09.22.

2020. szeptember 07.


Tisztelt Tagszervezeti Vezetők, Egyéni Tagok!
 
Ezúton tájékoztatom valamennyi tagszervezet vezetőjét, és az önálló tagokat, hogy a szövetség elnöksége döntött a 2018. évi közgyűlés helyéről, időpontjáról és napirendi pontjairól, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

A közgyűlés helye:         Városi Sporttörténeti Gyűjtemény
                                        2700 Cegléd, Gubody utca 9.

A közgyűlés időpontja: 2020. szeptember 22.(kedd) 14 óra

Akadályoztatása estén a mellékelt megbízólevelet kitöltve, aláírva képviselheti más is szervezetét. Kérem a megbízólevelet a szervezet hivatalos képviselője hozza magával.

A meghívó a mellékletben olvasható.

A tagszervezetek képviselőinek igény esetén útiköltséget térítünk, melynek módja:
a tömegközlekedésben vásárolt jegyről számlát kell kérni a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség, 2700 Cegléd, Vitéz utca 26. saját gépkocsi használat esetén a mellékelt kiküldetési rendelvényt kell kitölteni a májusban érvényes, NAV által meghatározott üzemanyag árral. E mellett kérjük a  forgalmi engedély, a jogosítvány, a törzskönyv és az érvényes kötelező biztosítás befizetését igazoló dokumentum fénymásolatát is (ha a gépkocsi családtag nevén van, nyilatkozni kell erről a tényről). 
A közgyűlés előtt szeretettel várunk mindenkit 13 órától a látványos és gazdag sporttörténeti gyűjtemény megtekintésére (honlapcíme: http://www.cegledisportmuzeum.hu ).
Ezúton kérem, hogy a közgyűlésen az elmaradt és a 2020.  évi tagdíjat mindenki fizesse be.
 
Minden szervezet képviselőjének aktív együttműködésére és a közgyűlésen a megjelenésére számítunk!
 
Üdvözlettel:
Jezerniczky Attila
ügyvezető elnök