Beszámoló és tisztújító közgyűlést tartott a Pest Megyei Szabadidősport Szövetség

2018. május 31.


2018. május 29-én a Ceglédi Sportmúzeumban a 17-ből 12 tagszervezet képviselője közreműködésével megtartott esemény elején az ügyvezető elnök köszöntötte a Ceglédi Kettlebell Egyesület elnökét és versenyzőjét, Majorosi-Lázár Anitát, aki a hét végén Írországban kettlebell sportágban két kategóriában is kiemelkedően szerepelt és teljesítményével SPORTMESTER minősítéseket ért el. Többek között 1 órás lökés versenyszámban, 16 kg-os sportszerrel 898 ismétlésszámmal vívta ki a résztvevők és szurkolók csodálatát és elismerését.

A  hosszú évek óta a szövetségben tisztségviselőként dolgozó Branizsa Györgyné (Váci Lakóterületi Sportegyesület) és Víg Károly (Nyársapáti Szabadidő Sport Egyesület) nem jelöltette újra magát. Jezerniczky Attila ügyvezető elnök egyedi tárgyjutalommal és díszoklevéllel köszönte meg a szövetségben végzett évtizedes munkájukat.

Ezután a meghívóban is jelzett kilenc napirendi pont megtárgyalása sorra követte egymást. A résztvevők egyhangúlag elfogadták a 2017. év beszámolóját és közhasznúsági mellékletét. A napirendi pont lezárásával megszűnt a korábbi elnökség mandátuma. Ezután a tisztségviselők megválasztására került sor. Az elnökség és különösen a Felügyelő Bizottság megújult, hiszen az ellenőrző szervezet elnöke és tagjai is először kaptak bizalmat a tagságtól. A 2020-ig újraválasztott ill. megválasztott tisztségviselők névsora a következő:

ELNÖKSÉG
Elnök:
Csík József
Ügyvezető elnök: Jezerniczky Attila,
Elnökségi tagok: Szendi Erika, Rovó András, Kőházi Ádám

FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG
Elnök:
Majorosi-Lázár Anita
Tagok: Megyeri Zsuzsanna, Palotai Sándor

A régi-új elnökség ügyvezetője ismertette a 2018. évi programot és költségvetést, melyet a résztvevők egyhangúlag elfogadtak.